sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Reteta ciorba de vacuta delicioasa

Reteta ciorba de vacuta delicioasa
Intra aici sa vezi Retete Top Chef,Retete Culinare,Reteta Ciorba,Retete Ciorbe gustoase, Retete Top Chef online,Retete Top Chef




 INGREDIENTE

  • - 500 gr oase de vita
    - 500 gr carne de vita
    - o ceapa
    - doi morcovi
    - 2 rosii
    - o jumatate de cana de orez
    - sare, piper, ulei
    - o legatura de leustean
    - o legatura de patrunjel
    - 1 l bors de tarate

MOD DE PREPARARE

Cum oasele de vacuta sunt putin mai pretentioase, vei incepe mai intai cu ele. Iata ce ai de facut! Oasele trebuie sparte, apoi puse la fiert in apa cu sare si spumate ori de cate ori este necesar. Trebuie sa lasi oasele sa fiarba cateva ore bune, pentru a se fierbe foarte bine. Partea buna este ca, intre timp te poti ocupa de celelalte ingrediente, fara sa uiti insa ca trebuie sa spumezi din cand in cand. 

Dupa ce oasele au fiert cam 4 ore, strecoara supa, pune carnea de vita si da inapoi supa pe foc pentru a fierbe carnea. Aceasta va fierbe si ea putin mai mult, deoarece carnea de vita este una mai pretentioasa. Cand este gata insa, poti adauga tot zarzavatul tocat marunt, si sa continui fierberea pana cand toate ingredientele sunt gatite asa cum trebuie. Separat, pune la fiert borsul cu orezul, pana cand acesta se umfla bine. Cand este gata, adaugi peste supa de oase cu carne si zarzavat si mai dai de cateva ori in clocot. La sfarsit, potriveste ciorba cu carne de vacuta de sare si piper si pune verdeata!
Imparte cu prietenii
  • Share pe Facebook
  • Share pe Twitter
  • Share pe Google+
  • Share pe Stumble Upon
  • Share pe Evernote
  • Share pe Blogger
  • Share to Email
  • Share pe Yahoo Messenger
  • Ma multe retele...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu