Intra aici sa vezi Retete Top Chef,Retete Culinare,retete mancare,Mancaruri, Retete Top Chef online,Retete Top Chef
INGREDIENTE
- 500 gr carne de porc
500 gr carne de vita
2 verze mari murate
Sare, piper boabe, cimbru
2 cepe medii
O cana orez
O legatura patrunjel
Foi de dafin
3 linguri de bulion
5-6 bucati de sunculita afumata
MOD DE PREPARARE
Un lucru foarte important este ca la inceput sa speli varza cu apa. Astfel, varza va ramane doar atat cat trebuie de acra si nu va strica gustul sarmalelor. Dupa ce ai spalat varza, alege foile care iti permit sa le impachetezi in sarmale. Ai grija ca foile sa fie intregi, sa nu aiba gauri. Ce ramane din varza toaca marunt pentru ca vei avea nevoie.
Pregateste acum carnea. Taie carnea in bucati mai mici pe care sa le dai prin masina de tocat. Cand ai terminat toata carnea, pune-o intr-un castron mare si amestec-o. Este mult mai bine daca faci sarmalele cu varza din carne de porc si carne de vita, decat dintr-un singur tip de carne. Adauga apoi orezul, ceapa tocata marunt, sare, piper, cimbru si, daca doresti, poti adauga si un ou. Amesteca foarte bine toata compozitia si incepi sa impachetezi sarmalele.
Pregateste acum carnea. Taie carnea in bucati mai mici pe care sa le dai prin masina de tocat. Cand ai terminat toata carnea, pune-o intr-un castron mare si amestec-o. Este mult mai bine daca faci sarmalele cu varza din carne de porc si carne de vita, decat dintr-un singur tip de carne. Adauga apoi orezul, ceapa tocata marunt, sare, piper, cimbru si, daca doresti, poti adauga si un ou. Amesteca foarte bine toata compozitia si incepi sa impachetezi sarmalele.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu