sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Reteta supa de usturoi

Reteta supa de usturoi
Intra aici sa vezi Retete Top Chef,Retete Culinare,Retete Supe, Retete Top Chef online,Retete Top Chef



 INGREDIENTE

  • - 25 catei de usturoi
    - 100 gr branza telemea de oaie
    - 3 linguri ulei de masline
    - o ceapa
    - cimbru
    - 3 cuisoare
    - sare
    - patrunjel
    - piper
    - 8 felii de paine neagra

MOD DE PREPARARE

1. Cureti usturoiul si il pui la fiert in apa cu sare si piper.
2. Peste, pui cuisoarele, cimbrul si ceapa tocata.
3. Lasi supa la fiert cam 25 de minute si presari pe deaspura putin patrunjel.
4. Feliile de paine le tai cubulete si le stropesti cu ulei de masline.
5. Peste paine pui branza rasa si dai totul la cuptor.
6. Crutoanele obtinute le pui in castron peste care adaugi supa si o servesti imediat.
Supa de usturoi se serveste fierbinte dar este foarte gustoasa si rece.
Peste, mai poti pune putin parmezan.
Imparte cu prietenii
  • Share pe Facebook
  • Share pe Twitter
  • Share pe Google+
  • Share pe Stumble Upon
  • Share pe Evernote
  • Share pe Blogger
  • Share to Email
  • Share pe Yahoo Messenger
  • Ma multe retele...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu