sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Reteta Ciorba de pui cu smantana

Reteta Ciorba de pui cu smantana
Intra aici sa vezi Retete Top Chef,Retete Culinare,Reteta Ciorba,Retete Ciorbe gustoase, Retete Top Chef online,Retete Top Chef




 INGREDIENTE

  • 300 gr carne de pui
    2 cepe
    2 morcovi
    ½ telina
    un ardei gras
    2 cartofi
    o lingura de orez
    o legatura de leustean
    200 gr bors
    150 gr de smantana
    2 galbenusuri
    sare
    piper

MOD DE PREPARARE

Pasul 1:Carnea de pui se spala bine, se taie cubulete si se pune la fiert in 2 l de apa cu sare. Se lasa cam 20 de minute, timp in care se spumeaza.
Pasul 2:
Dupa 20 de minute se adauga legumele taiate: ceapa se taie julien, morcovul si telina se dau prin razatoare si ardeiul se taie fasii. Se lasa la fiert inca 20 de minute si se adauga cartofii taiati cubulete si orezul.
Pasul 3:Dupa 20 de minute se verifica daca toate legumele s-au fiert. Daca sunt fierte se adauga borsul incalzit si condimente, dupa gust.
Pasul 4:Smantana se bate bine cu galbenusurile. Ciorba se ia de pe foc si se drege cu smantana. Deasupra se presara leustean tocat.
Ciorba de pui cu smantana se serveste calda alaturi de ardei iute si paine de cartofi.
Cei care prefera mancarea mai acra pot adauga putin otet cand o servesc.
Imparte cu prietenii
  • Share pe Facebook
  • Share pe Twitter
  • Share pe Google+
  • Share pe Stumble Upon
  • Share pe Evernote
  • Share pe Blogger
  • Share to Email
  • Share pe Yahoo Messenger
  • Ma multe retele...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu