miercuri, 7 noiembrie 2012

Reteta Top Chef de la Joseph Hadad: Salata de homar

Reteta Top Chef de la Joseph Hadad: Salata de homar
Intra aici sa vezi Retete Top Chef,Retete Top Chef online,Retete de Top Chef




 Ingrediente

  • 1 homar
  • ulei de masline
  • piure de morcov
  • sparanghel
  • sfecla
  • ardei
  • busuioc, cimbru, sare, piper

Mod de preparare

 Se taie homarul cu foarfeca pentru a se scoate carnea, repetindu-se operatiunea cu clestele de homari. Feliem apoi carnea homarului in bucati de 1 centimetru grosime.
Punem peste sfecla rosie taiata cubulete ulei de masline, sare si piper.
Taiem sparanghelul cubulete.
Chef Hadad ne arata cum sa asezam in farfurie si cum sa condimentam.
Imparte cu prietenii
  • Share pe Facebook
  • Share pe Twitter
  • Share pe Google+
  • Share pe Stumble Upon
  • Share pe Evernote
  • Share pe Blogger
  • Share to Email
  • Share pe Yahoo Messenger
  • Ma multe retele...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu