Intra aici sa vezi Retete Top Chef,Retete Culinare,Retete aperitive,Retete si ideii de aperitive, Retete Top Chef online,Retete Top Chef
INGREDIENTE
- - 3 linguri unt
- 150 g sunca de curcan sau sunca slaba
- 3 oua mari
- 2 cescute de lapte (300 ml)
- 2 cescute de mozarella
- o lingurita mustar (sau seminte de mustar)
- sare, piper alb, chimen, chili
MOD DE PREPARARE
- o tava de cuptor sau diverse forme de placinta se ung cu putin unt
- painea se taie felii, iar acestea se ung cu unt pe o singura parte
- feliile de paine cu unt se taie cubulete si se aseaza pe fundul tavii pentru cuptor sau a formelor de pudding
- deaspura painii se aseaza feliile de sunca
- se presara branza rasa
- intr-un bol mare se amesteca bine ouale, laptele si condimentele
- se toarna acest amestec peste paine, sunca si branza
- tava (formele) se acopera si se lasa la frigider peste noapte (sau cel putin 4 ore)
- a doua zi va trebui sa incalzesti cuptorul la 350 de grade (treapta a 5-a)
- tava cu amestecul de oua si paine se da la cuptor si se coace timp de 45-50 de minute, pana devine maro-aurie
- Placinta iese foarte usor din tava cand este gata!
- se taie felii si se serveste calda
- painea se taie felii, iar acestea se ung cu unt pe o singura parte
- feliile de paine cu unt se taie cubulete si se aseaza pe fundul tavii pentru cuptor sau a formelor de pudding
- deaspura painii se aseaza feliile de sunca
- se presara branza rasa
- intr-un bol mare se amesteca bine ouale, laptele si condimentele
- se toarna acest amestec peste paine, sunca si branza
- tava (formele) se acopera si se lasa la frigider peste noapte (sau cel putin 4 ore)
- a doua zi va trebui sa incalzesti cuptorul la 350 de grade (treapta a 5-a)
- tava cu amestecul de oua si paine se da la cuptor si se coace timp de 45-50 de minute, pana devine maro-aurie
- Placinta iese foarte usor din tava cand este gata!
- se taie felii si se serveste calda
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Click pentru a vedea codul
Lasa cel puitn un spatiu inaintea codului