vineri, 9 noiembrie 2012

Reteta creveti in aluat

Reteta creveti in aluat
Intra aici sa vezi Retete Top Chef,Retete Culinare,Retete aperitive,Retete si ideii de aperitive, Retete Top Chef online,Retete Top Chef




 INGREDIENTE

  • 2 foi de aluat foietaj din comert
    2 catei de usturoi
    200 gr creveti
    Un ardei iute
    25 ml smantana
    O legatura de patrunjel tocat
    Zeama de la o lamaie
    Sare, piper, ulei

MOD DE PREPARARE

In primul rand va trebui sa cureti crevetii. Acestia trebuie apoi condimentati si pusi sa se prajeasca putin in ulei. Cans d-au rumenit putin scoate-i din tigaie si lasa-i sa se raceasca. Intre timp, ia aluatul de foietaj si intinde-l pe niste tavi. Portioneaza-l astfel incat sa obtii niste patrate mai maricele, pe care le vei umple cu creveti. Pune creveti pe fiecare patrat si impatureste-i ca intr-un portofel. Da tavile cu creveti in aluat la cuptor circa 20 de minute pana cand aluatul prinde o culoare rumenie.
Platou aperitive


Imparte cu prietenii
  • Share pe Facebook
  • Share pe Twitter
  • Share pe Google+
  • Share pe Stumble Upon
  • Share pe Evernote
  • Share pe Blogger
  • Share to Email
  • Share pe Yahoo Messenger
  • Ma multe retele...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu