Intra aici sa vezi Retete Top Chef,Retete Culinare,Retete aperitive,Retete si ideii de aperitive, Retete Top Chef online,Retete Top Chef
INGREDIENTE
- 2 foi de aluat foietaj din comert2 catei de usturoi200 gr crevetiUn ardei iute25 ml smantanaO legatura de patrunjel tocatZeama de la o lamaieSare, piper, ulei
MOD DE PREPARARE
In primul rand va trebui sa cureti crevetii. Acestia trebuie apoi condimentati si pusi sa se prajeasca putin in ulei. Cans d-au rumenit putin scoate-i din tigaie si lasa-i sa se raceasca. Intre timp, ia aluatul de foietaj si intinde-l pe niste tavi. Portioneaza-l astfel incat sa obtii niste patrate mai maricele, pe care le vei umple cu creveti. Pune creveti pe fiecare patrat si impatureste-i ca intr-un portofel. Da tavile cu creveti in aluat la cuptor circa 20 de minute pana cand aluatul prinde o culoare rumenie.
![]() |
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Click pentru a vedea codul
Lasa cel puitn un spatiu inaintea codului