sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Reteta sos alb frantuzesc cu ciuperci

Reteta sos alb frantuzesc cu ciuperci
Intra aici sa vezi Retete Top Chef,Retete Culinare,Retete Sosuri, Retete Top Chef online,Retete Top Chef




 INGREDIENTE

  • - 250 gr de ciuperci
    - 150 ml de lapte
    - o lingura de faina
    - 2 linguri de unt
    - 2 catei de usturoi
    - 200 gr de smantana
    - sare
    - piper
    - cateva fire de patrunjel

MOD DE PREPARARE

1. Ciupercile le tai cat mai marunt posibil si le pui la fiert in apa cu sare cam 15 minute, apoi le lasi la scurs in sita.
2. Pui untul la topit si adaugi peste el faina, amestecand bine. Pui laptele si smantana, amestecand permanent ca sa nu se lipeasca.
3. Lasi la foc mic si amesteci mereu. Adaugi usturoiul zdrobit si lasi pana se ingroasa.
4. Acum, adaugi ciupercile si patrunjelul tocat.
Acest sos alb este ideal peste orice fel de friptura dar este potrivit si peste cartofi fierti sau orez .
Imparte cu prietenii
  • Share pe Facebook
  • Share pe Twitter
  • Share pe Google+
  • Share pe Stumble Upon
  • Share pe Evernote
  • Share pe Blogger
  • Share to Email
  • Share pe Yahoo Messenger
  • Ma multe retele...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu