Intra aici sa vezi Retete Top Chef, Retete Top Chef online, Retete Top Chef
Ingrediente
- Pentru ciuperci de padure:
2 ouã
50 g de ciuperci champignons
50 g de ciuperci pleurotus
10 g de pătrunjel
2 g de trufe
- Crema de vanilie:
10 ml de ulei de trufe
1 felie de coppa di parma- specialitate din ceafă de porc
30 ml de ulei de mãsline
5 g de sare
3 g de piper
Mod de preparare
Fierbi ouăle pentru 5 minute, astfel încât să rămână moi.
Tai ciupercile champignons în felii cât mai subțiri cu putință, iar pe cele de pleurotus le rupi cu mîna tot în formă de fâșii subțiri.
Le sotezi frumușel în tigaie alături de uleiul de măsline, sarea, piperul și pătrunjelul din dotare.
Usuci la cuptor pentru circa 8 minute până devine crocantă.
Se aranjează pe farfurie și se servesc calde.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Click pentru a vedea codul
Lasa cel puitn un spatiu inaintea codului